Jbari en Leekens naar Gent

Jbari en Leekens naar Gent
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

AA Gent lijkt een nieuwe hoofdtrainer gevonden te hebben in de persoon van Georges Leekens. De naam van Leekens valt wel bij meerdere clubs, maar hij zou met Gent zo goed als rond zijn. Normaal gezien is alles in kannen en kruiken tegen het einde van de week. ''Mac The Knife'' kan bij de Buffolo's een meerderjarig contract tekenen.

Gent moet de ex-bondscoach wel zien vrij te krijgen bij Moeskroen waar hij nog onder contract staat. Er moet dus een financiële compensatie tegenover staan. Die compensatie zou de transfer van Stephen Laybutt zijn. Gent neemt de verdediger over (met een transfersom uiteraard) zodat Moeskroen de broodnodige centen heeft waardoor Leekens naar de Gentenaren kan trekken. De opvolger van Leekens bij l' Excel is bijna met zekerheid Saint-Jean (Tubize), hoewel de naam van Grosjean (Antwerp) eveneens genoemd wordt.

In het zog van Leekens volgt ook Jbari. De spits is einde contract bij Cercle Brugge en kan transfervrij overkomen. Jbari tekent waarschijnlijk begin de week een contract bij de Buffolo's. De Brusselaar speelde in het seizoen 1996-1997 al eens voor AA Gent.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties