Lokeren stelt nieuwe spelers voor

Lokeren stelt nieuwe spelers voor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren heeft werk gemaakt van de uitbreiding van haar ploeg. De Waaslanders willen koste wat het kost een tweede rampenseizoen vermijden en hebben daarom drie nieuwe spelers aangetrokken. De drie nieuwe aanwinsten werden vandaag voorgesteld op Daknam: het gaat om Olivier Doll, Ademilson en Leandro.

Olivier Doll is een bekende in België: de verdediger was jarenlang actief bij Anderlecht en was ook een tijdje Rode Duivel. Ademilson en Leandro zijn dan weer totaal onbekend in onze streek: beiden zijn Braziliaan en waren vorig seizoen actief bij de plaatselijke topclub Fluminese. Bij Lokeren ontmoeten ze enkele landgenoten, waaronder topscorer Tailson.

En Lokeren wil meer. De club uit het Waasland wil straks ook vier Guinezen aantrekken. Het gaat om Momo Wandel Soumah, M'Baye Camara, Salim Zaidan en Lamine Kaba. Soumah is een aanvaller, Kaba een verdediger, Camara een middenvelder en Zaidan een vleugelspeler voor de linkerflank. Ze blijven allemaal voor een testperiode van drie maanden. Daarna bekijkt Lokeren of ze mogen blijven of niet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties