Bild doet er nog een schepje bovenop

Bild doet er nog een schepje bovenop
Foto: © SC

I

In de uitgave van Bild am Sonntag doet men een poging nog meer tweedracht te zaaien tussen de twee kemphanen. De 35-jarige Kahn en de 34-jarige Lehmann strijden om een basisplaats bij de Manschaft.

Na de wedstrijd tegen Ostenrijk liet Lehamnn zijn frustatie de vrije loop in de pers,  om 45 minuten te spelen kom ik liever niet over uit Engeland verklaarde hij.

Zo wil hij op 8 September tegen Brazilie wel de negentig minuten spelen, Kahn heeft trouwens geen goede herinneringen aan de Wereldkampioen. 

Kahn daartegen klemt de lippen voorlopig opeen wat hem wel veel moeite zal kosten, nu hij de kapiteinsband heeft moeten afstaan aan Ballack en dan ook nog niet zeker meer is van een basisplaats.

Oud-internationaal en colummist Paul Breitner doet er nog een schepje bovenop en zegt dat het onverstandig is van trainer Klinsmann om de keeper in vraag te stellen.  Benieuwd waar deze soap zal eindigen, in een grote rel of zal het wel koelen zonder blazen, het temperament van beide spelers kennende zal dit waarschijnlijk een utopie zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties