Kumtich - RSC Anderlecht 1-0

Guillaume Belaey
Kumtich - RSC Anderlecht  1-0

Negatief voetbal beloond

Kumtich vertikte het aan te vallen, hun goed recht natuurlijk. Ze deden hun verdedigende taak dan ook voortreffelijk. Op counter hadden ze in de eerste helft zelfs een tweetal kansen. Gertie Van Humbeeck, alleen, voor Peeters faalde voor Anderlecht .

In de tweede helft zagen de talrijk opgekomen supporters niet veel meer. Enkele halve kansen voor Anderlecht, dat wel. In de 60' viel dan het enige doelpunt van de wedstrijd en wel aan de kant waar het verwacht werd.

Sindy Put mocht alleen op doel afgaan en ze gaf Gave Van Poucke geen kans (1-0). Het slotoffensief van Anderlecht smoorde in een 10-mans verdediging.

Van Poucke, Stevens, De Smedt, Windey, Migom, Segers, Mannaert, Dermul, Puttemans, Van Humbeeck, Wouters.

Wissels: 46' Browaeys voor Wouters; 69' Leemans voor Migom, 76' Paulus voor Puttemans