Speeldag 1 onder de loep

bernie de vuyst
| 0 reacties
Speeldag 1 onder de loep
Foto: © SC

Na de eerste speeldag is er natuurlijk nog niet veel te zeggen over de rest van het seizoen. Het gaat immers vaak nog om een eerste indruk. Toch gaan we de openingsspeeldag in vierde klasse C toch van iets naderbij bekijken.

In de Brusselse derby won Grimbergen met overtuigende 1-4 cijfers tegen Vilvoorde. Het is wel een gegeven dat Vilvoorde diende aan te treden met een noodploeg door de vele spelers die in de lappenmand vertoefden.

Heist hield makkelijk de drie punten thuis tegen ESK Leopoldsburg met een 3-1 overwinning. Door een rode kaart van De Maggio na vier minuten had Heist bijna de ganse wedstrijd powerplay. Invaller Hendrix kon in de slotfase de eer nog redden voor de Limburgers.

Spouwen-Mopertingen en Diest werkten vrijdagavond hun wedstrijd al af. De gelijkopgaande wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Ook Kampenhout-Millen eindigde op 2-2. De Haspengouwers kaapten op het laatse nog een puntje weg door een doelpunt van Vandenbon. 

Olen haalde zwaar uit tegen Meerhout: het werd maar liefst 6-3 voor de thuisploeg. Voor een uitgebreid wedstrijdverslag van deze wedstrijd kan je eveneens terecht op voetbalkrant.

In het duel van de promovendi haalde Mol-Wezel het vlotjes met 3-0 van Bree. Bree miste enkele sterkhouders die zo snel mogelijk speel klaar zullen zijn voor de club.

Aarschot ging Overijse kloppen met 1-2, toch een kleine verrassing.

De Limburgse derby tussen Vebr. Maasmechelen en Berkenbos eindigde zoals hij begon (0-0). Doelman Orlando van Maasmechelen keepte een puike wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties