Onsportieve reactie Diest na wedstrijd

Rita De Meyer

Mol-Wezel wist een 3-2 overwinning op Diest te boeken. Al na een kwartiertje wist Slegers op voorsprong te komen. 2 minuten later stelde Diest gelijk met een doelpunt van Licata. We zijn een halfuur ver als Ciatgu opnieuw kan scoren en zo gaan we rusten met 2-1.

Kort na de rust bracht Engelen Diest opnieuw gelijk 2-2.  In de 69 ste minuut moet Cox het veld verlaten met rood. Het is dan wachten tot een kleine tien minuten voor affluiten voor opnieuw een doelpunt. Celus kopt en legt zo de 3-2 eindstand vast.

Na de match een onsportieve reactie van tegenstander Diest. Enkele spelers die het verlies niet konden verteren vernielen opzettelijk de geleende truitjes van Mol-Wezel. Er werd door scheidsrechter Vancraen verslag opgemaakt.