De Vlieger nog een tijdje out

Daniel Jamro
| 0 reacties
De Vlieger nog een tijdje out
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met de Belgen in Engeland.
Geert De Vlieger revalideert momenteel van een afgescheurde achillespees, die hem 6 maanden van het veld houdt. Momenteel zit Geert halfweg de revalidatie.  
Maar als hij in februari terug aan het trainen begint, begint het eigenlijk terug aangezien hij door zijn lange afwezigheid een beetje out of the picture beland is. 
Concurrenten David James en Ronald Waterreus hebben alle tijd gehad om de plaatsen in te nemen en het vertrouwen van trainer en co-spelers te winnen.
Waterreus werd aangeworven na de blessure van De Vlieger en omdat onze Geert in januari nog niet 100% zal zijn, krijgt de Nederlander deze winter een nieuw contract onder de neus. Geert zal zich dus dubbel moeten plooien wil hij eerste keeper worden bij Manchester City.
 
Geert de Vlieger is niet de enige Belg in Engeland met problemen zo was Nico Vaesen zelfs niet bij de selectie van Birmingham afgelopen weekend.  Bob Peeters sukkelt al maanden met de gezondheid en komt dus ook amper aan spelen toe bij tweedeklasser Millwall.  Bij Chelsea loopt Yves Makalamby rond, hij wordt als beloftevol maar nog te zwak omschreven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties