Wie verovert de periodetitel in derde B?

Niels Hendriks
| 0 reacties
Wie verovert de periodetitel in derde B?
Foto: © SC

In derde B staat de tiende en daarmee ook de laatste speeldag van de eerste periode op het programma. Voor deze periodetitel zijn er nog drie kandidaten: OHL, United en Tongeren.

OH Leuven heeft op papier de moeilijkste partij voor de boeg, het ontvangt Kermt-Hasselt. De Hasselaren zijn inmiddels opgeklommen naar een mooie vijfde stek en vooral spits Monziba die vorig seizoen nog voor OHL uitkwam is in grote vorm nadat hij vorige week tegen Diegem drie maal scoorde.

KVSK United dat samen met OHL aan de leiding staat neemt het thuis op tegen Francs Borains en moet ervoor zorgen dat het ditmaal wel de Waalse muur weet te slopen zodat het niet op een 0-0 stuit zoals de vorige thuiswedstrijd tegen Seraing.

Behalve OHL en United heeft ook Tongeren nog een kans op de periodetitel, zij krijgen Seraing op bezoek. Diegem moet zien te winnen tegen Woluwe als het niet verder wil wegzakken na hun goede start. Onderin de rangschikking krijgen Veldwezelt en Bocholt een thuiswedstrijd voorgeschoteld, respectievelijk tegen Kelmis en Tienen. Tenslotte zijn er nog de partijen Sprimont - Walhain en OC Charleroi-Namen.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende scenario's over wie de eerste periodetitel kan winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties