KBHZ-coach Balette is beschaamd

bernie de vuyst
| 0 reacties
KBHZ-coach Balette is beschaamd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de verloren wedstrijd van Beringen Heusden-Zolder in Virton (1-0) ging trainer Peter Balette naar de bus van de KBHZ-fans bij de aankomst aan het Heusdens Themakaffee. Hij excuseerde zich bij de supporters voor het ondermaats presteren van zijn ploeg. "Onze fans zaten in totaal 6 uur in de bus om hun club aan te moedigen en dan spelen we zo ontiegelijk zwak. Afgetroefd qua inzet, om beschaamd over te zijn," sprak een aangeslagen Balette.

De coach is zwaar teleurgesteld in een aantal spelers en kondigt maatregelen aan: "We hebben nood aan jongens die hun hoofd voor de bal gooien. Misschien vind ik die spelers wel terug bij de beloften! Daarom trainen deze week een aantal beloften bij de A-kern mee. Ulgar, pas 17, was tegen Virton onze beste speler. Een voetballer moet dag en nacht met zijn vak bezig, die ingesteldheid mis ik bij een aantal spelers uit de A-kern die blijkbaar andere prioriteiten hebben!"

Volgende week tegen Aalst kan Balette niet rekenen op Biga en Janssen die tegen hun derde gele kaart aanliepen. Cooreman, nog niet in actie gekomen voor KBHZ, moet net als Yildiz opnieuw onder het mes. Arts begint met de groep mee te trainen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties