Olivier De Cock wil zijn kans opnieuw grijpen

Schepens Pieter
| 0 reacties
Olivier De Cock wil zijn kans opnieuw grijpen
Foto: © SC

Voor Olivier de Cock komen er belangrijke momenten aan. Vandaag wordt hij 29 en beseft hij dat de komende weken gepresteerd moet worden om een mooie toekomst te garanderen. Een basisplaats bij Club Brugge, bij de Rode duivels, een lucratieve transfer naar het buitenland of een verlengd verblijf, allemaal zaken die de komende weken, maanden zeer belangrijk zullen zijn en veel impact zullen hebben in de lopende carrière van Olivier De Cock.

Olivier De Cock vindt ook dat alles zéér snel gaat. "Ik speel al 10 jaar in de A-kern. Veel kennissen schrikken als ze merken dat ik zo oud ben." Hij beseft  dat dit het moment is waar hij zich opnieuw kan tonen. "Ik heb alles in eigen handen en wil er ook alles voor doen, zoda ik later niet moet zeggen: "Had ik maar". Natuurlijk mag je ook nooit vergeten te genieten. Het is heerlijk om opnieuw pijnvrij te kunnen spelen en te lachen op een voebalveld. Bestaat er eigenlijk iets mooier?"

Over zijn toekomst is Olivier de Cock nog onzeker. "Wat er ook uit de bus komt, Club of iets anders, ik ben ervan overtuigd dat het goed zal zijn. Je moet alle aspecten afwegen: sportief, financieel en familiaal. Ik zou niet zomaar met mijn kinderen naar Oekraïne verhuizen, bijvoorbeeld.", aldus de rechtsachter van Club Brugge.
Hij geeft ook toe dat de contractbesprekingen uitgesteld zijn. "Als je fit bent sta je als speler sterker om te onderhandelen. Het is nu aan Club om te tonen hoe ver ze voor mij willen gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties