Ceh, Baseggio en Kristinsson op vrijschoptornooi

Schepens Pieter
| 0 reacties
Ceh, Baseggio en Kristinsson op vrijschoptornooi
Foto: © SC

Nastja Ceh, Walter Baseggio en Runar Kristinsson mogen alledrie hun kunnen laten zien op een vrijschoptornooi in Marbella. Op 29 en 30 december zijn er de World Masters, een tornooi waar alle grootheden wat betreft vrijschoppen zullen aanwezig zijn.

De drie spelers uit de Jupiler League mogen zich twee dagen meten met de beste van de wereld, waaronder Ronaldinho, Roberto Carlos, Zinedine Zidane, Sinisa Mihaijlovic, Cafu en Alessandro Del Piero.

Nastja zelf geloofde het eerst niet echt. "Ik dacht eerst dat het een grap was", vertelt Ceh. "Ik moet zeggen dat het een hele eer is te mogen deelnemen aan een tornooi met al deze spelers. Dit gebeurt maar één keer in je leven. Een beloning voor al het zweet dat ik achtergelaten heb op een veld. Nastja Ceh zit momenteel al aan 15 vrijschopdoelpunten voor Club Brugge. Ook voor Slovenië trapt hij momenteel de vrijschoppen. "Drie van mijn vijf internationale doelpunten kwamen op die manier tot stand. Vroeger moest ik de bal afstaan aan Zahovic, maar die is al gestopt met internationaal voetbal. Ik trap mijn vrijschoppen niet slecht, maar het kan zeker beter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties