United verslaat Maldegem in vriendschappelijk duel

Niels Hendriks

Door het bekervoetbal dit weekend, moest KVSK United op zoek naar een alternatief om in conditie te blijven in aanloop naar het belangrijke duel tegen Tongeren van volgende week. Een vriendschappelijk duel in en tegen Maldegem bracht soelaas. Vanmiddag won KVSK United deze vriendschappelijke wedstrijd van Maldegem met 2-3.

Maldegem begon goed en United keek al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Na deze zwakke start stelden de bezoekers vrij snel orde op zaken via Scheelen en Delande. Toch kwam Maldegem nog voor de rust op gelijke hoogte door een ongelukkige terugspeelbal van Machiels.

Na de koffie nam United het heft resoluut in handen en scoorde Heymans de winning goal, 2-3. Enig minpunt was dat na ongeveer vijf minuten Mirek Waligora het veld moest verlaten, vermoedelijk een verrekking.