Turaci: "Besiktas is te pakken"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Turaci: "Besiktas is te pakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het kader van de UEFA-Bekerwedstrijd van Standard tegen Besiktas bracht Het Belang van Limburg een bezoek aan Onder Turaci, vorig seizoen nog actief bij de Rouches, maar nu aan de slag bij Fenerbahçe. De krant vroeg de Turks international naar zijn mening over Besiktas:

“Ik denk dat Besiktas te pakken is”, zegt de verdediger. “Besiktas is wel de enige ploeg die ons in de competitie kon verslaan, maar als Standard hetzelfde niveau haalt als tegen Parma dan zit er zelfs winst in. Besiktas haalde heel wat nieuwe spelers binnen en is nog op zoek naar automatismen en naar een vast systeem.”

“Ze zijn slecht aan het nieuwe seizoen begonnen met verschillende nederlagen op rij, momenteel staan ze in de middenmoot. Bij Besiktas draait veel rond John Carew (door een enkelblessure out tegen Standard, nvdr) die op iedere verdediging weegt en kopbalsterk is. In het middenveld is Sergen de draaischijf, een vinnige en technisch sterke spelverdeler. En er is het publiek natuurlijk: ze zijn er allemaal heel erg fanatiek.”


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties