Sevilla dankzij late goal naar derde ronde

Tonnelier Caroline

Sevilla heeft zich met een 3-2 overwinning tegen AEK Athene geplaatst voor de derde ronde.  Baptista bezorgde de Spanjaarden één minuut voor het einde op penalty de overwinning én de kwalificatie.  AEK is na drie nederlagen in evenveel wedstrijden uitgeschakeld.

De thuisploeg begon het best aan de wedstrijd, maar het waren de Grieken die na 10 minuten op voorsprong kwamen via Liberopoulos.  Binnen twintig minuten zette Sevilla de scheve situatie recht.  Baptista tekende met een kopbal voor de gelijkmaker en Antoñito zorgde voor de 2-1 voorsprong aan de rust.

In de tweede helft kwamen de Grieken dankzij een vroege goal van Giorgiopoulos terug op gelijke hoogte.  De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, maar Baptista besliste daar anders over.  In de 89e minuut scoorde hij na een fout op Kepa Blanco op penalty het winnende doelpunt.