Mahan voelt zich goed in Beveren

Thierry Van Uffelen
| 0 reacties
Mahan voelt zich goed in Beveren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beveren kon zaterdag nog eens juichen met een 4-1 overwinning tegen Westerlo. Uitblinker van dienst was ongetwijfeld Sanogo die met zijn drie doelpunten ook drie punten thuis hield voor zijn ploeg. Niet enkel Sanogo speelde een goede partij, ook Mahan bracht een goede prestatie op de mat.


Arman Mahan Mondakan is zijn volledig naam en hij is één van de laatste nieuwe aanwinsten in Beveren. Hij kwam vorige zomer richting het Waasland om Boka te vervangen. Van nature is hij een middenvelder maar door de krappe kern moet hij momenteel post vatten in de verdediging. Aanvankelijk was de aanpassing moeizaam maar hij begint beter en beter te spelen.

Mahan: "Het loopt momenteel inderdaad vrij vlot voor mij. Ik ben zelf redelijk tevreden over mijn niveau en probeer dit dan ook vast te houden. Al besef ik dat ik nog veel beter kan. Dat moet ik de komende maanden aan de mensen hier kunnen laten zien. Het doet me uiteraard wel al veel plezier dat ik er in ben geslaagd om een erg goede voetballer als Arthur Boka te vervangen, want dat is op zich allerminst een makkelijke taak."


Net als alle andere Ivorianen in Beveren is de club een springplank naar een hogere competitie. Bij Mahan is dat niet anders.

Mahan: "Ik droom net als mijn vrienden hier van een grote club in een grote competitie. Mijn droomclub is AC Milan, maar ik denk dat ik nog hard zal moeten werken wil ik daar ooit aan de slag kunnen (lacht). Maar met iets minder zal ik ook al heel tevreden zijn."


Hij heeft het alvast erg naar zijn zin in Beveren.

Mahan: "Klopt ja. Een echte warme en familiale club in een kleine en gezellige stad. Meer hoeft dit voorlopig voor mij nog niet te zijn. De rest komt later wel."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties