Praat Liverpool met Anelka?

Yves Dekoning
| 0 reacties
Praat Liverpool met Anelka?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Morientes (Real Madrid) zou graag naar Liverpool trekken, maar de Reds hebben ook andere aanvallers op het oog. Hoog op het verlanglijstje van Rafael Benitez moet Nicolas Anelka prijken. De goalgetter wil weg bij Manchester City

Nicolas Anelka zou graag naar een ploeg verhuizen die Europees speelt. Voor Liverpool zou de 25-jarige Fransman de ideale versterking zijn omdat hij mee zou mogen spelen in de Champions League. Hij kwam eerder al een half jaar op leenbasis uit voor de Reds en de invloedrijke Steven Gerrard zou hem graag terug zien spelen op Anfield Road.

Twaalf miljoen zou Anelka moeten opleveren voor Manchester City. Manager Kevin Keegan wil de vlotscorende aanvaller helemaal niet laten gaan, maar zijn club heeft een financiële put te vullen. Ook Barcelona en Monaco zijn geïnteresseerd in Anelka, maar Liverpool zou de beste papieren hebben. 

De grote vraag blijft: wie wordt de nieuwe aanvaller van Liverpool? Komt Anelka of wordt het Morientes? Heeft de club voldoende fondsen om beiden aan te trekken? Of komt er alsnog een minder bekende spits de ploeg vervoegen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties