Jestrovic: "Ik wil naar Marseille"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Jestrovic: "Ik wil naar Marseille"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Zoals we gisteren al meldden, geniet Nenad Jestrovic interesse van Olympique de Marseille. De aanvaller heeft dat ondertussen zelf al begrepen en dreigt opnieuw met een vertrek.

"De laatste dagen liet Marseille concrete interesse blijken", aldus Jestrovic. "Mijn manager, de Fransman
Christophe Hutteau, is ermee bezig. Woensdag nog kreeg ik hier een fax waaruit de belangstelling blijkt. Ze volgen mij blijkbaar al een tijdje."

"Ik had wel gehoopt dat het nog niet zou uitlekken voor het rond is. Ik had eerder al een nare ervaring met Besiktas. Toen hun interesse uitlekte, sprong de transfer toch nog af."

"Ik denk niet dat de club er een probleem van gaat maken om me te laten gaan. Ze hebben toch ook nog Aruna, Mbo Mpenza en Iachtchouk. Aanvallers genoeg in huis. Als de belangstelling zich vertaalt in een echt bod, zou ik het spijtig vinden dat Anderlecht me tegenhoudt. Pas op, ik ben Anderlecht niet beu. Maar ik droom ervan om ten laatste deze zomer naar een grotere ploeg te verhuizen."

Ook over zijn niet al te beste relatie met trainer Hugo Broos praatte Jestrovic uitgebreid in de krant: "Ik voel me een beetje geviseerd door de trainer. Waarom krijg ik zoveel opmerkingen? Dat heb ik hem trouwens ook gezegd. Tijdens het individuele gesprek dat elke speler met hem heeft."

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties