Wordt Liverpool vuilbak Real Madrid?

Wordt Liverpool vuilbak Real Madrid?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze zomer trok Liverpool middenvelder Antonio Nunez van Real Madrid aan. Manager Rafael Benitez is al een tijdje aan het hengelen naar aanvaller Fernando Morientes en nu probeert hij ook reservedoelman César naar Anfield Road te lokken. 

Sánchez Domínguez César is een 33-jarige keeper. Hij vertoeft al een eeuwigheid op de Madrileense bank. Iker Casillas is namelijk ongenaakbaar bij Real. Benitez is op zoek naar een ervaren doelman omdat Chris Kirkland voor de zoveelste keer in de lappenmand ligt. Het grootste Engelse keeperstalent van de laatste tien jaar valt van de ene blessure in de andere. Benitez moet dus een back-up hebben voor Pools international Jerzy Dudek

Liverpool zou dicht staan bij een akkoord over Fernando Morientes. De 28-jarige aanvaller zit bij Real Madrid meer op de bank dan hem lief is, maar zou nu toch in de Spaanse hoofdstad willen blijven. Eerder liet hij verstaan graag naar Liverpool te komen, maar door de trainerswissel bij Real wil hij nog even de kat uit de boom kijken. Misschien krijgt hij van Vanderlei Luxemburgo meer speelgelegenheid.

Rafael Benitez wil van Liverpool terug een topclub maken. Hiervoor rekent hij blijkbaar vooral op spelers uit de Spaanse competitie. Opvallend is vooral zijn interesse in voetballers die zich bij Real Madrid niet (meer) kunnen doordrukken. Reserves van een andere ploeg gaan opkopen, is dat de manier om sterker te worden? Aan de andere kant spreken we wel over één van de beste clubs ter wereld. Bij de Koninklijke lopen alleen topspelers rond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties