Haas verhuist naar Bastia

Haas verhuist naar Bastia
Foto: © SC

Bernt Haas heeft West Bromwich Albion verlaten en zal tot het einde van het seizoen uitkomen voor de Franse eersteklasser SC Bastia.

Haas speelde vorig seizoen 36 matchen voor West Brom en zorgde er zo mee voor dat de club kon stijgen naar The Premiership. Dit seizoen echter kon de verdediger geen basisplaats afdwingen en kwam hij nog maar 10 keer uit voor de club.

Daarop besloot de Zwitserse international de club te verlaten en naar Bastia te trekken. Bastia vecht momenteel tegen de degradatie in Ligue 1 en kan goede verdedigers goed gebruiken. De 26-jarige Haas tekende er een contract voor zes maanden.

Haas begon zijn professionele carrière in 1994 bij de Grasshoppers Zürich. Hij verbleef er tot 2001 toen hij zijn eerste overstap naar Engeland maakte. Na één seizoen Sunderland kwam de verdediger terug naar zijn vaderland om er de kleuren van FC Basel te dragen. Het seizoen daarop maakte hij zijn tweede overstap over het Kanaal om er, met succes, West Bromwich Albion te helpen aan promotie naar The Premier League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties