Lange dicht tegen contractverlenging UPDATE

Lange dicht tegen contractverlenging UPDATE
Foto: © SC

Zaterdag werd er weer eens onderhandeld tussen Marc Degryse en Didier Frenay, de zakenwaarnemer van Rune Lange. Volgens Frenay staat men heel dicht bij een akkoord en moeten enkel een paar kleine details ingevuld worden.

Vandaag zitten beide partijen samen om definitief tot een akkoord te komen. De Noor is akkoord met een voorstel voor één jaar, maar dan wel aan zijn voorwaarden. Zo zou hij een jaarloon van 500.000 euro willen. Volgens Frenay is het verschil tussen wat zijn cliënt vraagt en wat blauw-zwart biedt klein zodat men wel tot een akkoord kan komen.

Ondertussen bevestigde AA Gent zijn interesse in Rune Lange. Manager Michel Louwagie bevestigde dat het al gesproken heeft met Frenay. Ze vinden de 500.000 euro per jaar loon te hoog, maar zijn wel bereid Lange een contract voor twee of drie jaar te geven.

Zo hoopt men bij de Buffalo's dat de looneisen van de aanvaller zullen zakken. Louwagie vertelde dat ze nog een dag of drie zullen wachten om in actie te schieten. Volgens de geruchten liggen ook Standard en het Franse Caen op vinkenslag moest het fout aflopen tussen Lange en Club Brugge.

UPDATE: Ondertussen is er officieel bevestigd dat Rune Lange zijn contract met één jaar verlengd. Voor meer informatie lees Rune Lange speelt jaartje langer bij Brugge.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties