Antwerp trekt naar Heusden-Zolder

Steven Bologne
| 0 reacties
Antwerp trekt naar Heusden-Zolder
Foto: © SC

Op speeldag 24 staan alle ogen gericht op de oudste club van het land. The great old nam deze week Regi Van Acker in dienst als hoofdtrainer. De ambities van Antwerp zijn bijgeschroef, de club wil naar de eindronde. Zulte Waregem en Vervroedering Geel mebben met respectievelijk Tubize en VW Hamme een 'makkelijke' opdracht. Al weet je dat in voetbal natuurlijk nooit zeker.

Met de komst van Regi Van Acker, waaide er deze week een hele frisse wind over de Bosuil en leek alle ellende in één ruk weggeblazen. Pakt Antwerp straks ook nog de drie punten in Heusden Zolder, dan gaat het voor het eerst sinds lang nog eens een rustige week tegemoet. De verplaatsing zal wel gemaakt moeten worden zonder Evens, Ouon en Mitrovic die geschorst moeten toekijken. Nana Asare is ziek en speelt evenmin. Van Mieghem sukkelt met een contractuur in de dij maar speelt wel mee.

Zulte Waregem krijgt met de komst van Tubize een op papier haalbare kaart. Tubize is tot op heden echter het zwarte beest voor Zulte-Waregem. Uit de al 3 gespeelde wedstrijden tegen elkaar, wisten de rood-gelen al elke keer te winnen. Vorig jaar gaf SVZW nog een 0-2 voorsprong uit handen, maar deze keer gaat leider Essevee Zulte waregem met een winning mood vol vertrouwen naar het Stade Leburton in Tubize.

Onderin kan Wezet aansluiting vinden met Aalst als het het degradatieduel tegen Union winnend kan afsluiten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties