Ronaldinho flirt met Milan

Ronaldinho flirt met Milan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona-ster Ronaldinho heeft gisteren na de tsunami-benefietwedstrijd, die hij met 6-3 won van Shevchenko en Kompany, bekend gemaakt dat hij een transfer naar AC Milan wel ziet zitten. Hij voegde er wel meteen aan toe dat hij momenteel nog altijd voor Barça speelt en dat hij de Catalaase club nog altijd hoog in het hart draagt.

De Rossoneri gaven eerder al te kennen dat ze maar al te graag de Braziliaanse dribbelkont in huis willen halen. Ook legende Paolo Maldini stak niet onder stoelen of banken dat de komst van Ronaldinho een droom voor de club zou zijn. Maar in tegenstelling tot enkele weken geleden lijkt de vraagprijs van 60 miljoen euro te veel voor Milan-voorzitter Adriano Galliani. Om Barcelona toch tegemoet te kunnen komen, wil Milan bovenop een som geld de Deense international John Dahl Tomasson in de transfer betrekken.

Maar naast Milan zijn er ook nog andere gegadigden om Ronnie binnen te halen als hij Nou Camp de rug toekeert. Eén van die clubs is eeuwige rivaal van Barcelona, Real Madrid. De Koninklijke is niet de enige concurrent van de Italiaanse club. Ook Manchester United en stadsgenoot Inter Milaan staan te popelen om de ex-speler van Paris Saint-Germain aan te trekken.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties