Ronaldo terug naar Inter?

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ronaldo terug naar Inter?
Foto: © SC

Het botert niet meer goed tussen Real Madrid-trainer Vanderlei Luxemburgo en zijn aanvaller Ronaldo. De Braziliaanse spits zal zelfs niet van de partij zijn in de wedstrijd tegen Athletic de Bilbao. 'Il Fenomeno' kreeg trouwens ook nog een boete omdat hij te laat opdaagde op training.

Luxemburgo verklaart de niet-selectie van zijn landgenoot door het feit dat hij deze week niet veel getraind heeft. Ronaldo verbleef in Frankrijk voor zijn huwelijk met Daniella Cicarelli, maar kwam, wat dacht u anders, te laat terug in de Spaanse hoofdstad aan wegens administratieve problemen. De boete schuift de vroegere selectieheer van Brazilië door als taak van de club.

In eigen land suggereren de pers dat de late terugkeer van Ronaldo wel eens opgezet spel zou kunnen zijn om de club te kunnen verlaten. Vroeger handelde hij al eens op een zelfde manier om Barcelona te kunnen verlaten. Een terugkeer naar Inter lijkt dan tot de mogelijkheden te behoren. Bij de Nerazzuri komt hij dan Adriano, waarmee hij zeer graag in een ploeg zou spelen, tegen.

Inter lijkt alvast geen nee te zeggen tegen een terugkeer van de verloren zoon. Voorzitter Massimo Moratti verklaarde al dat hij Ronaldo graag terug zou verwelkomen als de problemen bij de Los Galacticos blijven aanhouden.

Bron foto: channel4.com
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties