Analyse Bespreking zaterdagwedstrijden

bernie de vuyst
Bespreking zaterdagwedstrijden

Gisteren stonden maar drie wedstrijden op het programma in tweede klasse. Vandaag zijn nog enkele mooie affiches voorzien.

Beringen Heusden-Zolder en Roeselare deelden de punten na een lauwe match (1-1). Aanwinst Soumaré (AA Gent) bracht de bezoekers in de eerste helft op voorsprong. Roeselare had voor rust de beste kansen waardoor de voorsprong zeker gerechtvaardigd was. Na de koffie was KBHZ iets feller, toch viel de treffer van de 17-jarige invaller Ulgar uit de lucht. De Limburgers drongen nog even aan, maar de West-Vlamingen hielden zonder problemen stand.

Ook in Deinze-Dessel was de einstand 1-1. De doelpunten van jeugdinternational Delanghe en bezoeker Geudens vielen beiden in de tweede helft.

Patro Maasmechelen won de levensbelangrijke wedstrijd tegen Union met 4-1. Pelic (2x), Vastmans en Eberlé stonden aan het kanon. Van Geele kon niet meer dan tegenprikken. De partij was ook gekruid met twee rode kaarten: Geraerts (Patro) en Mbayoko (Union).