Van Bommel naar Barça

Van Bommel naar Barça
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Hugo Borst speelt Mark Van Bommel volgend seizoen voor FC Barcelona. De Nederlandse international is op het einde van het seizoen contractvrij zodoende dat er voor hem geen transferprijs moet betaald worden.

Gisterenavond gaf de goed ingelichte Borst in het programma Studio Voetbal op de NOS aan dat Van Bommel naar Barça gaat. Volgens de analyst is het voor 90% in orde en is de transfer definitief binnen de 10 dagen.

De middenvelder van PSV Eindhoven is al een poosje gegeerd wild. Vorige zomer waren al aanbiedingen van onder andere Borussia Dortmund en Everton. PSV weigerde toen elke bod wegens te weinig geld. Ook nu lagen er volgens Borst verschillende boden op tafel waaronder Bayern München en Tottenham Hotspur. Van Bommel zou echter voor Barcelona gekozen hebben.

De 27-jarige middenvelder begon zijn carrière bij Fortuna Sittard. In het seizoen 1992-1993 maakte hij er zijn debuut. In de zomer van 1999 kwam dan de overgang naar PSV waar hij onmiddelijk een basisplaats afdwong. Voor Oranje speelde Van Bommel al 31 keer mee en wist daarin zeven maal te scoren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties