Voetbaloverzicht CANAL+ 1 tot 7 april

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Voetbaloverzicht CANAL+ 1 tot 7 april
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

CANAL+ brengt gewoontegetrouw ook dit weekend heel wat voetbal. De betaalzender heeft dit keer voor elk wat wils. De voetbaltrein passeert langs Frankrijk, België, Engeland, Spanje, Italië, Nederland, Duitsland én Italië. Met andere woorden: geen enkel groot voetballand blijft onaangeroerd.

Zaterdag 2 april om 15u55 op CANAL+BLAUW
BUNDESLIGA: BREMEN - STUTTGART

In Europa kreeg Bremen een pak slaag van Lyon, maar die dreun bleef niet lang nazinderen in de Bundesliga: Werder won in Nürnberg en kon zelfs topschutter Mintal in toom houden. De opdracht voor Bremen is nu de derde plaats pakken. In een rechtstreeks duel met Stuttgart. Werder – Vfb, met commentaar van Luc Van Doorslaer.

Zaterdag 2 april om 17u55 op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: LIVERPOOL - BOLTON

Winst voor Liverpool in de Merseyside derby en weer hoop op de vierde plaats voor de Reds. Natuurlijk moet Everton nog een paar misstappen begaan en mag Liverpool zelf niet meer uitglijden. Zeker niet tegen Bolton, een te duchten concurrent voor de Europese plaatsen. Liverpool – Bolton, met commentaar van Gui Polspoel.

Zaterdag 2 april om 21u55 op CANAL+BLAUW
SERIE A: FIORENTINA - JUVENTUS

Volgens Valeri Bojinov rust er een vloek op Fiorentina. In zes jaar Lecce was hij nooit geschorst of geblesseerd. En nu ligt ie na een handvol matchen met Fiorentina al een maand in de lappenmand. Hij wil er zelfs een geestelijke bijhalen om de vloek op te heffen. Bovennatuurlijke hulp, die Fiorentina ongetwijfeld kan gebruiken tegen Juventus. Commentaar is van Carlo Wilmots.

Zaterdag 2 april om 23u40 op CANAL+BLAUW
KICK+RUSH

In de Premier League zitten we intussen aan de éénendertigste speeldag. Het belooft weer een warm avondje te worden, met enkele duels in echte kick&rush-stijl. Southampton ontvangt Chelsea en Man. United neemt het op tegen Blackburn. Niko Lainé kruipt in de stoel van presentator. De vlijmscherpe analyse komt van Wim De Coninck. Kick+Rush, het beste magazine over de Premier League, elke zaterdag om 23u40. Heruitzendingen zijn er zondag om 8u25 en 13u40.

Zondag 3 april om 14u25 op CANAL+BLAUW
HOLLAND CASINO EREDIVIE: FEYENOORD - AZ

Dirk Kuijt heeft zopas z’n contract verlengd bij Feyenoord tot medio 2009. Kuijt is dit seizoen uitgegroeid tot één van de beste spelers van Feyenoord, en het bestuur van de Rotterdammers heeft hem daarvoor nu beloond. Kuijt is met ruime voorsprong topschutter in Nederland. Tweeëntwintig goals, maar geen enkele tegen AZ. En daar wil ie verandering in brengen. Feyenoord – AZ, met commentaar van Bram Lambert. Aansluitend om 16u25 krijgt u een samenvatting van Fiorentina – Juventus.

Zondag 3 april om 17u op CANAL+BLAUW
PRIMERA DIVISION: BARCELONA - BETIS

Barcelona is duidelijk al bezig met volgend seizoen. Mark Van Bommel staat bovenaan het verlanglijstje van de clubleiding. Hopelijk verliezen de Catalanen de resterende negen matchen in de Primera División niet uit het oog. Om te beginnen de topper tegen Betis. Nummer één ontvangt nummer drie, of Barça – Betis, met commentaar van Niko Lainé. Aansluitend krijgt u een half uur durende samenvatting van Feyenoord – AZ.

Zondag 3 april om 19u30 op CANAL+BLAUW
JUPILER LEAGUE: GENK - ANDERLECHT

Anderlecht zal volgend seizoen z’n uitmatchen in zwarte uitrusting spelen. Enkele vragen dringen zich op: Hoe moet het dan met de rouwband ? Treedt de scheidsrechter dan aan in paars-wit ? En wat met spreekkoren tegen of voor "de zwartjes" ? Allemaal problemen voor later. Nu wacht de inhaalrace op Club, met als eerste hindernis Racing Genk. Genk – Anderlecht, met commentaar van Gui Polspoel en Georges Leekens. Robin Janssens peilt naar de analyses van Hein Vanhaezebrouck en bondscoach Aimé Anthuenis. Lijninterviews: Wim Heidbüchel.

Zondag 3 april om 22u15 op CANAL+BLAUW
LIGUE 1: MARSEILLE - PSG

PSG beleeft een rampjaar. Na dertig speeldagen staan de Parijzenaars twaalfde. Coach Laurent Fournier dreigde er twee weken geleden zelfs mee om alle titularissen uit de ploeg te gooien voor de topper tegen Marseille. De schrik zat er goed in want PSG toonde veel inzet en won tegen Auxerre. Hopelijk zien we nu zondag dezelfde mentaliteit: Marseille – PSG, met commentaar van Carlo Wilmots.

Maandag 4 april om 20u op CANAL+BLAUW
BVO

BVO is ons wekelijks buitenlands voetbaloverzicht. Robin Janssens fietst in een dik uur door de hoogtepunten van de Ligue 1, de Serie A, de Bundesliga, de Premier League en de Primera División:

SERIE A Overzicht dertigste speeldag met oa AC Milan - Brescia en Fiorentina - Juventus.

LIGUE 1 Overzicht éénendertigste speeldag met oa Marseille - PSG en Lyon – Lens.

PREMIER LEAGUE Overzicht éénendertigste speeldag met oa Southampton - Chelsea en Liverpool - Bolton.

BUNDESLIGA Overzicht zevenentwintigste speeldag met oa Schalke 04 - Nürnberg en Wolfsburg - Bayern.

PRIMERA DIVISION Overzicht dertigste speeldag met oa Barcelona – Betis en Albacete - Real Madrid.

U krijgt ook nog een overzicht van ons rijk sportaanbod en natuurlijk de rubriek waar niemand genoeg van krijgt, het doelpunt van de week. En ook deze week drie heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u45, en dinsdag om 18u en 21u25.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties