Trap naar Lazio?

Maarten Vandenabeele
| 0 reacties
Trap naar Lazio?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gaat Giovanni Trapattoni volgend seizoen opnieuw in Italië aan de slag? De kans lijkt niet gering. Toen sportief directeur Martino van Lazio gevraagd werd of er iets van de geruchten klopte (dat de succescoach naar de hoofdstad zou komen) weigerde die het nieuws te ontkennen.

Martino vertelde de Portugese krant O'Jogo dat hij Trapattoni een schitterende coach vindt en dat hij er al een prachtige carrière heeft opzitten met heel wat trofeeën, waardoor hij een heel gerespecteerde coach is.

Lazio nam nog geen contact op met de trainer of met zijn club Benfica. Met zijn nieuwe ploeg staat Trap trouwens afgezonderd aan de leiding van het Portugese kampioenschap.

Momenteel staat Giuseppe Papadopulo aan het roer van de Lazio-kern, maar het is absoluut niet zeker als hij volgend seizoen nog op die post staat. Veel hangt ervan af hoe Papadopulo, die in de loop van het huidige seizoen Caso verving,  in het seizoenseinde presteert.

Nu de financiële toestand van de Romeinen wat rooskleuriger is, kan president Lotito wel eens beslissen om met Trapattoni een grote vis aan de haak te slaan.

Trap won al 8 Scudetti in zijn trainerscarrière. Het is van 2000 geleden dat hij nog een Serie A-club (toen Fiorentina) onder zijn hoede had.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties