Owen is welkom in Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Owen is welkom in Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gonst van de geruchten dat Michael Owen terug zou willen keren naar Liverpool. De Engelse aanvaller verhuisde begin dit seizoen van de Mighty Reds naar Real Madrid. Owen voelt zich echter niet gewaardeerd omdat Raul en Ronaldo meer speelkansen krijgen terwijl hij veel beter de weg naar de netten vindt. =>

De 25-jarige goalgetter gaf te kennen dat Liverpool hem nog steeds nauw aan het hart ligt. Hij kijkt altijd eerst naar de uitslagen van zijn ex-club. Als hij terug zou keren naar Engeland, dan gaat zijn voorkeur uit naar Anfield Road. Bovendien mist hij zijn familie en vrienden. Ook was zijn droomhuis net klaar toen hij naar Spanje moest verhuizen. 

Rafael Benitez reageerde alvast positief. Voor de manager van Liverpool is Michael Owen welkom. "Hij heeft de instelling die we nodig hebben, hij houdt van Liverpool en hij is een mogelijkheid." Grootste struikelblok zal waarschijnlijk het financiële plaatje zijn. Real betaalde twaalf miljoen euro voor de Engelse international en zal een groot deel van die som willen terugverdienen als ze Owen ooit verkopen.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties