Brussels in slechte papieren

Kristof Blomme
| 0 reacties
Brussels in slechte papieren
Foto: © SC

Bij Brussels lijkt er geen einde te komen aan de problemen. Dit is geen goede zaak voor de club in volle degradatiestrijd.

Er werd al gemeld dat de elektriciteitsfactuur bij Sibelga nog altijd niet betaald is. De stroom werd om deze reden afgesloten. Op die manier komt de zaterdagavond match tegen Lierse in het gedrang. In Het Laatste Nieuws stelt voorzitter Vermeersch dat hij niet betaalt zolang vier andere partijen hun deel van de factuur niet betalen. Een ander gevolg van deze zaak is dat de ticketverkoop stilgevallen is. Vermeersch reageert hier eerder cynisch op. "Misschien laat ik de mensen wel gratis binnen. Ik heb zelfs al duizend fluitjes beteld om de spelers uit te fluiten als het moet", aldus de voorzitter.

Eerder haalde hij al uit naar het makke spel van z'n spelers tegen . Nu blijkt dat ook de spelerslonen van deze maand niet op tijd zullen worden betaald. Dat is een reactie op het slechte spel van de ploeg. "Ik ben de baas en ik betaal alleen wie presteert", laat de voorzitter van de Brusselaars weten. 

Ook is de man van plan om vrijdag middernacht de spelers bij zich te roepen om hun toekomst te bespreken. "Ik laat niet met mijn voeten rammelen door een paar gasten die nooit carrière zullen maken als voetballer", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties