Chelsea 'moet' Adriano hebben

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Chelsea 'moet' Adriano hebben
Foto: © SC

Chelsea FC mengt zich in de transferdebatten van Adriano. De Londonse club is bereid om een recordbedrag van 105 miljoen euro te investeren in de Braziliaanse aanvaller.  Volgens de Italiaanse pers is de overgang van Adriano topprioriteit op Stamford Bridge.

Chelsea toonde al interesse in Adriano toen hij nog bij Parma speelde. De 23-jarige spits verkoos echter Inter Milaan boven de Premier League. Nu wil de club van Abramovich er alles aan doen om de speler toch naar London te halen. The Blues zullen alvast moeten afrekenen met de concurrentie van Real Madrid.

Adriano is een sleutelspeler bij de Nerazzuri, maar met 105 miljoen euro kan de club investeren in nieuwe spelers. Parma-spits Alberto Gilardino en Romanista Antonio Cassano staan bovenaan het verlanglijstje van de Milanese club. Gilardino verlaat zo goed als zeker zijn club, Cassano mag ook op de belangstelling van Juventus rekenen.

Met het extra geld wil Internazionale zich ook verdedigend versterken. Walter Samuel van Real Madrid en Christian Chivu zijn de meest genoemde namen om de blauw-zwarte defensie te versterken.

Bron foto: channel4.com
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties