Mariners op de goede weg

Mariners op de goede weg
Foto: © SC

Nadat het maandag al een oefenwedstrijd tegen Blacktown City met 3-0 had gewonnen, gingen de Central Coast Mariners gisteren met 2-0 winnen op het veld van de Bonnyrigg White Eagles.
 
Beide doelpunten vielen in de tweede helft. De eerste kwam van de voet van John Hutchinson toen die aan de eerste paal een voorzet van Tom Pondeljak binnenduwde. Pondeljak zelf zorgde voor de tweede goal door vanop de rand van het strafschopgebied de bal geplaatst binnen te trapen.
 
Verdediger Paul O’Grady maakte in deze wedstrijd zijn debuut voor de Mariners na een voetblessure. Stewart Petrie, Nigel Boogaard en Danny Vukovic waren er dan weer niet bij. De eerste had maandag een lichte hamstringblessure opgelopen, terwijl de laatste twee op oefenkamp zijn met de Australische nationale ploeg voor -20jarigen. Zaterdag nemen de Mariners het in een laatste oefenwedstrijd op tegen een locale selectie uit Rockhampton.

Central Coast Mariners: John Crawley, Wayne O’Sullivan (Andre Gumprecht 70’), Noel Spencer (C), Michael Beauchamp (Paul O’Grady 76’), Andre Gumprecht (Tom Pondeljak 46’), Nick Mrdja (Adam Kwasnik 72’), Tom Pondeljak (Dean Heffernan 34’), Damien Brown (Matthew Osman 34’), Andrew Clark (Damien Brown 54’), Alex Wilkinson (Paul O’Grady 29’ [Alex Wilkinson 46’]), Adam Kwasnik
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties