Parma en CSKA Moskou in evenwicht

Tonnelier Caroline

Parma heeft op eigen veld geen afstand kunnen nemen van CSKA Moskou.  De tegenvallende partij eindigde op een scoreloos gelijkspel.  Het Russische team lijkt met deze uitslag de beste papieren te hebben voor de terugwedstrijd in Moskou.
De thuisploeg begon met een verzwakt team omdat de degradatiestrijd op dit moment voorgaat voor de Italiaanse ploeg.  Gilardino was de belangrijkste afwezige.  Bij de bezoekers was Aldonin geschorst.  CSKA begon het best aan de partij, met een kans voor Olic.  Doelman Bucci kwam echter goed tussen.  Na een goed kwartier kwam Parma voor het eerst dreigen.  Ruopolo kopte naast.  Even later schoot Vignaroli over na een hoekschop.  Parma nam de wedstrijd nu stilaan in handen, maar de kansen bleven schaars.  Ruopolo was nog eens gevaarlijk, maar zijn schot werd afgeweerd. De laatste mogelijkheid in de eerste helft was voor CSKA.  Semberas trapte na een goede actie van Krasic over en naast.
In de tweede helft gingen de bezoekers nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt.  Carvalho kreeg de beste mogelijkheid, maar hij kon niet afdrukken.  De laatste grote kans was nog voor de Italianen.  Vignaroli haalde uit, maar doelman Akinfeev schudde een knappe redding uit zijn mouw.  Het bleef dan ook 0-0 na een matige wedstrijd.