Analyse Testmatch(en) beslissen kampioenschap

bernie de vuyst
| 0 reacties
Testmatch(en) beslissen kampioenschap
Foto: © SC

Heel het seizoen door was vierde klasse een boeiend reeks. Ook nu nog, want twee testwestrijden zullen aanduiden welke ploeg de titel pakt en welke ploeg de dalerseindronde speelt.

Leopoldsburg won vrij gemakkelijk tegen hekkensluiter Maasmechelen met 1-4. Henderickx was met drie doelpunten de grote bezieler van de Kampjongens. Ook Millen pakte de drie punten dankzij een 2-0 overwinning tegen Meerhout. Hierdoor strijden ze donderdag tegen elkaar op het veld van Patro Maasmechelen. De winnaar mag de promotie naar derde afdeling vieren.

Berkenbos graaide een puntje mee in Mol-Wezel (1-1). De Antwerpenaren spelen wel de eindronde door het onverwachte verlies van Grimbergen. Zondag 8 mei om 15 uur is er op het veld van KTH Diest de testwedstrijd Tempo Overijse - Berkenbos VV Heusden. Wie deze wedstrijd wint, is verzekerd van een plaats in 4de klasse voor volgend seizoen. De verliezer moet nog een eindronde overleven. 

Overijse won overigens vlot van Diest (3-0) dat hierdoor veroordeeld is tot het provinciale voetbal. Vilvoorde en Maasmechelen zijn volgend seizoen eveneens een trapje lager actief.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties