Kabouter Plop op Staaien

Mario Lelievre
| 0 reacties
Kabouter Plop op Staaien
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Maak kans op één van de 50 gratis tickets voor Plopsaland!
Na hun geslaagde actie tijdens de wedstrijd STVV-Genk, vraagt Creyf's Interim aan alle STVV-supporters om de "Creyf's Crazy Hair" pruiken deze zondag opnieuw op te zetten. Creyf's richt zich tijdens deze wedstrijd vooral naar de jongeren. De jeugdspelers van STVV krijgen 100 gratis tickets voor de Jeugdvoetbaldag op 29 mei in Plopsaland. Maar ook supporters kunnen in de prijzen vallen. Aan de Job Corner (Tiensesteenweg) vind je zondag Kabouter Plop en Kabouter Kwebbel. Supporters kunnen met hen op de foto en zo één van de 50 gratis tickets winnen voor Plopsaland. Meer info vind je op www.creyfs.be of www.plopsaland.be

Plopsaland Jeugdvoetbaldag
Op zondag 29 mei organiseert Plopsaland voor het eerst de Jeugdvoetbaldag! Naast de talrijke attracties en de shows bezorgen de speciale voetbalattracties en de aanwezigheid van enkele bekende Belgische voetballers je de tofste voetbalkriebels. Creyf's is uiteraard ook aanwezig op de Jeugdvoetbaldag. Bezoek de Creyf's stand en maak kans op verschillende prijzen. Supporters die geen gratis tickets kunnen bemachtigen, kunnen toch nog van een korting genieten. Kom met je Creyf's-muts op het hoofd op zondag 29 mei naar de kassa van de Plopsaland Jeugdvoetbaldag en je betaalt slechts 13€ inkom i.pv. 21€.

Ook moederdag gaat niet onopgemerkt voorbij op Staaien! Alle vrouwen, die voor de wedstrijd STVV-Westerlo, een ticket kopen in voorverkoop, krijgen 50% korting. Deze actie loopt enkel in de fanshop en dit tot zaterdag 7 mei 2005, 12u. Alle vrouwen die reeds een abonnement hebben op Staaien, krijgen een cadeautje. Zij kunnen dit afhalen op vertoon van hun abonnement in de fanshop en dit tot zondag 8 mei 2005, 15u. De fanshop is elke dag open van 14u tot 18u, zaterdag van 10u tot 12u en zondag van 10u tot 15u. Wie nog geen fankaart heeft, brengt best zijn identiteitskaart mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties