Rooney en Ferdinand niet op tournee

Rooney en Ferdinand niet op tournee
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wayne Rooney en Rio Ferdinand zullen de nationale ploeg niet vergezellen op tournee in de Verenigde Staten. De Engelsen spelen daar in de zomer twee wedstrijden.

Deze zomer gaat de Engelse nationale ploeg op tournee naar de VSA. Daar spelen ze op 28 en 31 mei wedstrijden tegen de VSA zelf en Colombia. Sterspelers Wayne Rooney en Rio Ferdianand zullen alvast niet van de partij zijn. Eriksson, bondscoach van de Engelsen, ging in op de vraag van Ferguson om Rooney te laten rusten. Ferdinand herstelt dan weer van een knieblessure. 

Verder zijn nog heel wat spelers twijfelachtig. John Terry en Frank Lampard zijn zeker uitgeschakeld. Ook Jamie Carragher en Steven Gerrard van Liverpool zouden de tournee wel eens kunnen missen. Verder zullen Michael Owen en David Beckham van Real Madrid de eerste partij missen wegens clubverplichtingen. Kieron Dyer en Nicky Butt van Newcastle sukkelen met blessures en zijn dus ook twijfelachtig. Toch kan het volgens Eriksson een succes worden. Enkele jongeren zullen de kans krijgen om zich te tonen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties