Feyenoord (voorlopig) geen haast met Simons

Feyenoord (voorlopig) geen haast met Simons
Foto: © SC

Het is al enkele dagen stil rond Timmy Simons en Feyenoord. Volgens de Rotterdammers staat Simons nog altijd bovenaan hun lijstje, maar toch liet de club al enkele dagen niets meer van zich horen bij de Brugse entourage. Gaat Simons uiteindelijk dan toch naar Feyenoord of trekt hij volgend seizoen opnieuw het blauw-zwarte shirt aan?

In Rotterdam hopen ze nog altijd dat de Rode Duivel volgend jaar hun rangen komt versterken. Volgens Wotte staat Simons nog altijd op één voor de positie van verdedigende middenvelder. Alleen is hij ook wel de duurste speler die op het oog hebben. Toch proberen ze er alles aan te doen om de Gouden Schoen van 2002 binnen te halen.

Guy Bonny, raadsman van Timmy Simons gelooft niet meer 100% in een overgang van Jan Breydel naar De Kuip. Volgens Bonny liggen vraag en aanbod nochtans zeer dichtbij elkaar. Maar het feit dat het zolang stil blijft rond de transfer doet hem niet het beste verhopen. "De trainerswissel kan het misschien wat vertragen. Maar mijn ervaring leert me dat als we vandaag of morgen niks horen, dat het dan over is."

Simons zelf blijft er voorlopig rustig bij. Het lijkt hem allemaal wat lang te duren, maar hij benadrukt dat een transfer voor hem geen must is. "Feyenoord weet wat ik wil en moet contact leggen met Brugge. De beslissing ligt bij hen." 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties