Bordeaux, Celta, PSG en Blackburn willen Jestrovic

Rita De Meyer
| 0 reacties
Bordeaux, Celta, PSG en Blackburn willen Jestrovic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jestrovic gegeerd wild

Nenad Jestrovic zou wel eens zijn droom-transfer naar de Premier League beet kunnen hebben. Hij houdt op dit ogenblik gesprekken met Blackburn Rovers.  De 29-jarige aanvaller heeft naast de aanbieding van de Rovers nog voorstellen op zak van Paris St Germain, Bordeaux en Celta de Vigo.
 
Jestrogol werd eerder dit seizoen al gelinkt aan Blackburn Rovers, Aston Villa en Portsmouth.  Er is ook nog interesse uit de Championship, de Engelse tweede klasse.  Norwich, Crystal Palace en Southampton zouden hengelen achter de diensten van de Anderlecht-spits.
 
Jestrovic's contract loopt nog één jaar en met zoveel interesse voor de spits lijkt alles erop dat Anderlecht er beter aan doet hem nu te laten gaan zodat het nog een transfervergoeding kan opstrijken.  Het zou anders wel eens kunnen dat de Belgische topschutter volgend jaar als vrije speler het Astridpark de rug toekeert.
 
"Ik hou van Anderlecht.  Ik heb hier de titel veroverd, de Champions League gespeeld en ben hier topschutter geworden.  Een eventuele overgang naar de Premier League is voor mij een nieuwe uitdaging en mijn droom”, verklaarde de Servië-Montenegrijn aan TeamTalk.

Door Luc Goderis
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties