Sollied officieel van Olympiakos

Kristof Blomme
| 0 reacties
Sollied officieel van Olympiakos
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Trond Sollied vertrekt voor twee jaar naar het Griekse Olympiakos. Hij kondigde z’n beslissing aan via … een videoboodschap.
 
Bij Club Brugge was men ervan overtuigd dat Sollied zou blijven. Zij hadden namelijk nog niets van hun trainer gehoord. Dinsdagavond had de Noor z’n dichte omgeving echter al op de hoogte gebracht van zijn beslissing. Woensdagavond kon Het Laatste Nieuws dan genieten van de video waarin hij zijn vertrek aankondigde. Hij kan bij de Grieken een contract tekenen voor twee jaar met een optie op een derde seizoen. Om 13 uur is er een bestuursvergadering in Griekenland. Nadien wordt hij waarschijnlijk aan de pers voorgesteld.
 
“Ik verlaat Club met een goed gevoel. Ik was vijf jaar in Brugge. We hebben die vijf jaar goed samengewerkt, maar soms moet een mens beslissingen nemen. Ik koos voor Olympiakos omdat het de meest succesvolle ploeg van Griekenland is”, aldus de Noor. Op de vraag of er andere spelers zullen meegaan zegt hij: “Dat hangt af van de regeling die Club Brugge en ik nu zullen treffen. Als sommige spelers einde contract zijn of hun actieterrein willen verleggen… alles is mogelijk."
 
Bij Club Brugge reageren zowel voorzitter Michel D’Hooghe als sportleider Marc Degryse heel geprikkeld. “Dit via de pers moeten horen getuigt van weinig klasse. Hij had altijd gezegd dat ik en Antoine Vanhove de eersten zouden zijn die hij zou verwittigen. Tot nu toe hebben we Sollied nog niet gehoord.” Ook Degryse gaf een korte reactie: “Ik hoef dit niet meer te horen. Mij interesseert het niet meer. Ik spreek pas over Sollied als we officieel iets van hem gehoord hebben.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties