Liverpool denkt aan Dirk Kuyt

Philippe Crols
| 0 reacties
Liverpool denkt aan Dirk Kuyt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dirk Kuyt werd het voorbije seizoen topschutter in de Holland Casino Eredivisie. Dat de Nederlander het goed deed is natuurlijk ook enkele topclubs niet ontgaan. Het Engelse Liverpool van manager Rafael Benitez zou meer dan gewone interesse hebben in de Nederlandse international. 

In de Engelse pers liet Rafael Benitez verstaan dat hij er nog graag een spits bij wil hebben. Liverpool heeft met Cissé, Baros en Morientes drie goede aanvallers in huis, maar Benitez wil situaties zoals vorig jaar vermijden. Toen was Cissé voor bijna een volledig seizoen out en speelde ook Baros meer niet dan wel. 

The Reds richten hun pijlen dus nu op Dirk Kuyt, die ook al in de belangstelling stond van het Spaanse Atletico Madrid. Aangezien gisteren Mateja Kezman al in Madrid tekende, lijkt het weinig waarschijnlijk dat ook Kuyt nog naar de Spaanse hoofdstad verhuist. 

Atletico werd net als Liverpool afgeschrikt door de prijs van 12 miljoen euro die Feyenoord op het hoofd van de topschutter heeft geplakt. Liverpool hoopt dat de prijs nog wat zakt, want 12 miljoen euro willen ze in geen geval betalen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties