Gerrard stopt de onderhandelingen helemaal

Kristof Somers
| 0 reacties
Gerrard stopt de onderhandelingen helemaal
Foto: © SC

Liverpool geeft hoop op contractverlenging nog niet op

Het lijkt er steeds meer op dat Steven Gerrard de overstap zal maken naar de Primera Division. Zondagavond maakte Gerrard een einde aan de onderhandelingen met het bestuur van Liverpool. Real Madrid staat natuurlijk te springen om de polyvalente middenvelder in te lijven, maar het gevaar zou ook kunnen komen van Chelsea.

De jongste Champions League-winnaar wilde maar al te graag het contract van zijn sterspeler verlengen, want zijn huidige contract zou aflopen in 2007. Onverwacht staakte Gerrard zondag de gesprekken met de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

De Engelse international zou vooral ontgoocheld zijn over het uitblijven van een betere aanbieding. Nu verdient Gerrard ongeveer 80.000 pond (zes miljoen euro) per jaar, maar hij verwachtte door het nieuwe contract een salaris van 90.000 tot 100.000 pond (ongeveer acht miljoen euro) per jaar te verdienen.

Dat hij Anfield Road wil verlaten, lijkt nu wel duidelijk. De vraagprijs lijkt veel clubs af te schrikken, alleen Real Madrid en Chelsea zouden een bedrag van 45 miljoen euro kunnen of willen ophoesten.

Bij Liverpool zelf geven ze de hoop nog niet op. “Ons standpunt is heel erg duidelijk”, zegt woordvoerder Ian Cotton. “We willen dat Gerrard bij de club blijft.”

Wordt zeker vervolgd...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties