Training R. Antwerp F.C.

Glenn De Nys
| 0 reacties
Training R. Antwerp F.C.
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Onder een stralend zonnetje begaf Regi Van Acker zich, samen met zijn manschappen, vanmiddag stipt 14.30u naar het veld op het sportcomplex Ruggeveld.

Een vijftigtal supporters stonden langs de lijn om een glimp op te vangen van de nieuwe aanwinsten, die dit seizoen Antwerp terug naar eerste klasse moeten leiden.
 
Kevin Janssen, die gisteren een contract van drie jaar op de Bosuil tekende, werd door de supporters en pers hartelijk onthaald. Ook oude bekende Gunther Verjans werd een hart onder de riem gestoken.
 
De voltallige kern, op Alexandre Di Gregorio en Yves Feys na, begon rustig aan de opwarming. Sommigen liepen nog een beetje verloren maar de supporters zagen meteen dat de sfeer er goed inzat na de eerste dag trainen. Ook testspelers Ivan Willockx en Chris De Witte trainden met de kern. "Die zijn al goed geïntegreerd, volgens mij gaan die twee toch een contract aangeboden krijgen" hoorde ik op de achtergrond zeggen van een aantal fans.

Regi Van Acker maakte er een ontspannen maar tevens toch ook vrij intensieve training van. De trainer die vrijdag zijn contract nog met een jaar verlengd zag, heeft nog alle tijd om zijn troepen klaar te stomen. De eerste speeldag van tweede klasse is immers pas op 31 augustus. Dan speelt "jubileumploeg Antwerp" tegen Bergen in het eigen Bosuilstadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties