Boskamp wil halve Belgische competitie

Kristof Blomme
| 0 reacties
Boskamp wil halve Belgische competitie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Boskamp is de nieuwe trainer van Stoke City in de Engelse Division 1 en dat zullen ze geweten hebben. Bossie jaagt op heel wat spelers uit de Belgische competitie.

Eerst trok Boskamp naar z'n ex-ploeg Anderlecht. Daar liet hij weten interesse te hebben in Walter Baseggio. De middenvelder die dit seizoen op een zijspoor belandde zou voor één jaar uitgeleend kunnen worden. Het was onder de Nederlander dat Baseggio doorbrak bij de Brusselaars. Nu zou hij hem weer op het goede spoor kunnen zetten. De speler zelf ziet echter meer heil in een overgang naar Italië.

Ook Lamine Traoré staat op het lijstje van Boskamp. De verdediger uit Burkina Faso kan wel problemen hebben om een werkvergunning te krijgen in Engeland. Ondertussen heeft ook Charleroi zich al gemeld voor de achterspeler.

Volgens Gazet van Antwerpen is er nu ook concrete interesse in Carl Hoefkens. De speler zelf bevestigt de belangstelling. Hij zou graag in Engeland voetballen, ook al is het slechts tweede klasse. Bovendien wil het bestuur van Stoke zo vlug mogelijk naar de Premier League. Ook Jos Verhaegen bevestigt de interesse. Hij geeft te kennen niemand te willen tegenhouden die een stap voorwaarts kan zetten in z'n carrière.

Verder zouden ook Bangoura en Moreira van Standard in beeld zijn bij de nieuwe club van Boskamp. Of die allemaal binnengehaald kunnen worden is natuurlijk een andere vraag.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties