Arsenal verlengt contracten sterkhouders

Kristof Somers
| 0 reacties
Arsenal verlengt contracten sterkhouders
Foto: © SC

Arsenal behoudt andere sterkhouders na vertrek van Vieira

Het nieuws zal Real Madrid misschien wel afschrikken, en dat zal wellicht ook de bedoeling geweest zijn van Arsenal. The Gunners konden José Antonio Reyes verleiden tot een contractverlenging. De Spanjaard speelt nu tot de zomer van 2011 in Londen.
 
Reyes was tijdens het seizoen al een bron voor transferverhalen. Doordat hij er werd in geluisd bij een Spaans radioprogramma, gaf hij zelf toe dat hij liefst naar Real Madrid zou gaan. De 21-jarige aanvaller maakte dan ook een moeilijke periode door in de Engelse hoofdstad.
 
Nu is de wind helemaal gekeerd. “Ik ben verschrikkelijk blij dat ik mijn contract bij Arsenal heb kunnen verlengen”, vertelt de Spanjaard. “Ik kijk er naar uit om bij deze club vele succesvolle jaren mee te kunnen maken.”
 
Reyes speelt sinds 2004 op Highbury. Voor zijn team kwam hij al 66 keer in actie. Daarin maakte hij bovendien al zeventien doelpunten.
 
Arsenal heeft bovendien ook werk gemaakt van de contractverlenging van Gaël Clichy. De 19-jarige verdediger mocht door blessures van Ashley Cole dit seizoen al dikwijls aantreden in de basiself. De Fransman tekende bij tot 2010.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties