Minnelijke schikking met Sollied? Club ontkent *UPDATE*

Kristof Blomme
| 0 reacties
Minnelijke schikking met Sollied? Club ontkent *UPDATE*
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het lijkt erop dat Club Brugge toch een ontslagvergoeding zal betalen aan ex-trainer Trond Sollied. Beide partijen zullen de zaak via een minnelijke schikking proberen te regelen.

Eerder werd de Noor door Club 'ontslagen' op basis van een videocassette. Daarin gaf hij aan dat hij zou vertrekken naar Olympiakos. Sollied stapte hierop naar de rechtbank om zijn ontslagvergoeding van één miljoen euro te bemachtigen. Club lijkt nu te beseffen dat de procedure niet te winnen is en stelt een minnelijke schikking voor. Volgens advocaat Denis is Sollied geneigd hierop in te gaan. 

Denis is heel zeker van z'n zaak. "We staan juridisch heel sterk in onze schoenen", aldus de advocaat. Een compromis tussen beide partijen behoort zeker tot de mogelijkheden. "Wat zo'n compromis inhoudt kan ik niet zeggen. Als dit is wat Club wil zal dat ook de wens zijn van Trond Sollied. Tussen gentlemen moet zo'n oplossing mogelijk zijn". Vermoedelijk zal het bedrag dat de trainer moet krijgen van Club schommelen rond de 500.000 euro.

Bij Club Brugge vallen ze uit de lucht wanneer ze hiermee geconfronteerd worden. "Er is geen sprake van een minnelijke schikking. Club heeft de zaak van meet af aan in handen gegeven van zijn raadsman. Er was nog geen gesprek tussen beide advocaten. Het bericht steunt nergens op en vormt waarschijnlijk een bedenkelijke poging om Club Brugge onder druk te zetten.", aldus het Brugse bestuur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties