Sammy Greven naar OH Leuven

Niels Hendriks
| 0 reacties
Sammy Greven naar OH Leuven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sammy Greven is gisterennamiddag tot een akkoord gekomen met tweedeklasser OH Leuven. De 32-jarige Greven komt over van FC Brussels en zal uitgespeeld worden als verdedigende middenvelder bij de promovendus. Greven speelde eerder al bij ondermeer Antwerp en KV Mechelen..

Als 18-jarige speelde hij voor Aarschot in 3e nationale en op 20-jarige leeftijd maakte hij de overstap naar Antwerp, waarmee hij 2 seizoen in 1e nationale speelde. Nadien volgde een 2-jarig avontuur in Nederland (Eindhoven) alvorens terug te keren naar België en uit te komen voor KV Mechelen, waarmee hij kampioen werd in 2e nationale, 2 seizoenen in 1e nationale speelde, een nieuwe titel in 2e nationale veroverde en nog eens een half seizoen in 1e met KVM speelde om dan na de financiële problemen bij de Mechelaars bij Strombeek in 2e nationale te belanden. Strombeek werd vervolgens FCM Brussels, promoveerde naar 1e nationale (Greven speelde toen 32 van de 34 wedstrijden) en daar speelde hij het afgelopen seizoen 24 wedstrijden in 1e nationale. Bij meerdere clubs droeg hij ook de kapiteinsband.
 
Omwille van deze overgang is er ook een verschuiving in de rugnummers: Greven zal met het rugnummer 7 spelen en Thierry Bayock zal vanaf heden het rugnummer 10 dragen. Wellicht zal Greven morgen voor de eerste keer meetrainen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties