Reacties Club Brugge - Moeskroen

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Reacties Club Brugge - Moeskroen
Foto: © SC

Na een 2-0 overwinning tegen Moeskroen bleef Jan Ceulemans met de beide voetjes op de grond. "We zetten tijdens de eerste helft goed druk en kwamen snel op een geruststellende 2-0 voorsprong waardoor het makkelijker wordt. Maar Moeskroen is Valerengen niet", waarschuwt de Caje voor te veel optimisme.

Over het regelmatig balverlies van een goed spelende en hard werkende Bosko Balaban trok de Caje zich niet al te veel aan. "Aan de 16 mag dat wel eens gebeuren, maar niet op het middenveld  wanneer Sven Vermant zich voor hem bevindt waardoor de balrecuperatie moeilijker wordt." Het enige wat hem min of meer wat zorgen baarde was de tackle op Sven Vermant's enkel, die vandaag misschien genaaid moet worden.

Net zoals zijn ploeg in de wedstrijd, gaf Moeskroen-trainer Geert Broeckaert later present op de persbabbel. "De overwinning van Club Brugge was zeker verdiend, maar tijdens de tweede helft kwamen we toch iets beter in de wedstrijd en creëerden we enkele kleine kansjes." Dat Moeskroen een degradatiekandidaat is, wil Broeckaert niet geweten hebben. "Ik denk dat iedereen hier vandaag wel gezien heeft dat er kwaliteit in dit team zit. Er zullen dit jaar nog wel zwakkere ploegen in Brugge passeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties