Nijlen klopt Vorselaar met 0-3

Jan Van Looy
| 0 reacties
Nijlen klopt Vorselaar met 0-3
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In deze openingswedstrijd waren het de bezoekers die het best van start gingen. De 600 aanwezige supporters zagen hoe KFC Nijlen de eerste 20 minuten domineerde en duidelijk lieten blijken dat ze voor de volle pot kwamen. Ondanks al het goede van OG in de bekerwedstrijden was het voor geelzwart moeilijk om voor enig gevaar te zorgen.

De bezoekers lukten daar wel in en zorgden in de beginfase voor enkele gevaarlijke acties. Vanaf het moment dat OG het evenwicht herstelde, was het Nijlen dat op voorsprong kwam nadat doelman Nevelsteen ongelukkig een onschuldige bal van de borst liet wegstoten en de Nijlense spits maar in te leggen had. Tot aan de rust bleef de wedstrijd verder evenwichtig verlopen maar veel doelgevaar was er niet.

In de tweede helft werd het al snel duidelijk dat OG het moeilijk zou hebben om terug op gelijke hoogte te komen, want de bezoekende portier bleef zo goed als werkloos. Integendeel, na een ver schot van buiten de zestien, ging de OG-doelman zwaar in de fout en liet de bal door armen en benen glippen waardoor de bezoekers wel verdiend, maar heel gemakkelijk verder konden uitlopen. Bij Vorselaar was het over en moest in de slotfase nog een derde doelpunt incasseren.

Verdiende overwinning van een sterk Nijlen tegen een Vorselaar dat nog geen schim was van de voorbije bekerwedstrijden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (2B)

Nieuwste reacties