Pech blijft Martin Laursen achtervolgen

Pech blijft Martin Laursen achtervolgen
Foto: © SC

De Deense international Martin Laursen, zal de rest van het seizoen onbeschikbaar zijn voor zijn club Aston Villa door een knieblessure. 

Dat heeft de manager van Villa, O ‘Leary,  laten weten via de website van de club. « Ik heb met onze physiotherapeut Alan Smith gesproken, en hij heeft bevestigd dat we Martin niet meer in actie zullen zien dit seizoen Â», aldus O ‘Leary.
 
David O ‘Leary had blijkbaar al rekening gehouden met het wegvallen van de Deen : « Het is een tegenslag, maar wel een die ik had zien aankomen. Ik zag Martin in actie tijdens de voorbereiding en vond dat hij er niet 100 % uitkwam Â», volgens O ‘Leary.
 
Dit is het tweede seizoen dat de Deense middenvelder mist bij Villa nadat hij vorig jaar overkwam van AC Milan waar hij een invallersstatus had. O ‘Leary was van plan geweest om hem te linken aan aanvoerder Olof Mellberg en zo een solide verdediging te bouwen. Maar door de aanhoudende blessures moest hij van zijn plan afzien.

Laursen heeft nog maar dertien keer voor Villa gespeeld door aanslepende problemen met zijn knie. Vorig seizoen maakte hij zijn comeback met een goal tegen Middlesbrough maar die terugkeer was van korte duur. Dit seizoen trad de 28-jarige speler enkel aan tegen de openingswedstrijd tegen Bolton. De Deen verblijft momenteel in de Verenigde Staten waar hij aan de knie geopereerd werd in de hoop nu eindelijk een oplossing voor zijn knieblessure te hebben gevonden.
 
De langdurige blessure van Laursen noopte de Villa manager ertoe om een extra verdediger aan te trekken. Die vond hij onlangs in de Nederlander Wilfred Bouma van PSV.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties