Standard-supporters krijgen combiregeling

Dirk Pieters
| 0 reacties
Standard-supporters krijgen combiregeling
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot stelt voor de supporters van Standard 1.300 tickets ter beschikking. De tickets zijn enkel te koop op het secretariaat van Standard en kosten 19 euro. Er zullen de dag van de wedstrijd geen tickets worden verkocht.

De Standard-supporters krijgen een combiregeling en zijn dus verplicht de verplaatsing per bus te maken. Een Antwerpse supportersclub van Standard vindt de combiregeling onnodig. Zij moeten een bus inleggen van Linkeroever naar het Kiel.

De veiligheidsverantwoordelijke in Antwerpen verbiedt ook het gebruik van vuurwerk, confetti, WC-papier, trommels en Waalse vlaggen. De Standard-supporters zullen hun ploeg vocaal moeten aanmoedigen. De wedstrijd zal overigens rechtstreeks worden uitgezonden op Sporza en RTBf.

Op gebied van blessures niet veel verandering op het Kiel. Tosin Dosunmu, Mo Messoudi en Prince Asubonteng blijven individueel werken aan hun revalidatie. De medische staf van Germinal Beerschot doet er alles aan om aanvaller Dosunmu klaar te stomen tegen het weekend of zeker voor de Uefa-bekerwedstrijd in Marseille. Over een operatie wordt voorlopig niet meer gesproken.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties