D-day in groep G

Yves Dekoning
| 0 reacties
D-day in groep G
Foto: © SC

Met Liverpool-Chelsea en Anderlecht-Betis staan twee belangrijke duels op het menu in groep G. De wedstrijd tussen de Engelse kemphanen gaat over eer en wraak. In de andere match staat nog meer op het spel, voor de verliezer lonkt de laatste plaats.

Als RSC Anderlecht één wedstrijd moet winnen, dan is het de thuismatch tegen Real Betis Sevilla. Betis verloor op de eerste speeldag in eigen huis van Liverpool met 1-2. Anderlecht ging op Stamford Bridge met 1-0 de boot in. Wie ambitie heeft om de derde plaats te pakken, mag vandaag in het C. Vanden Stockstadion zeker niet verliezen. Dit is een ware zespuntenmatch. Voor Anderlecht is dit misschien wel de zwaarste opdracht van de zes. Gesteund door de supporters moeten de drie punten thuisgehouden worden. 

Meer over Anderlecht-Betis =>


Op Anfield Road staat de clash tussen Liverpool en Chelsea op het programma. Ook daar zou het publiek wel eens de doorslag kunnen geven. De fans van de Mighty Reds produceren het meeste geluid van alle supporters over de hele wereld. Toch is Chelsea licht favoriet. De Blues hebben het verliezen verleerd en willen bewijzen dat ze de beste ploeg ter wereld zijn. Het moment van we wraak voor de verloren halve finale van vorig seizoen is aangebroken. Ook Liverpool zal scherp staan. De Reds willen aantonen dat de voorbije campagne geen toevalstreffer was en dat ze zich wel degelijk kunnen meten met Chelsea. De "Battle of Bittain" belooft een zwaar gevecht te worden.

Meer over Liverpool-Chelsea =>




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties